Schoolfoto shoot

Als er bij jouw op school alleen of helemaal geen individuele portretten van de kinderen gemaakt worden, dan mag je die bij mij in de studio de schoolfoto’s laten maken. Ook als je bijvoorbeeld niet tevreden was over het resultaat. Zelfs als ik niet jullie schoolfotograaf ben.

Die shoot is helemaal gratis. En zijn er ook nog andere kinderen in het gezin die (nog) niet op school zitten? Dan zijn die uiteraard ook van harte welkom. Net als op school betaal je alleen de foto’s die je afneemt. Ben je niet tevreden? Dan koop je niets.

WAS JE NIET OP SCHOOL?

Was je niet op school toen de schoolfoto’s gemaakt werden? Ook dan mag je volledig gratis een schoolfotoshoot in mijn studio boeken. Zo mis je niets en blijft de serie compleet.

GEZINSFOTO UPGRADE

En als papa en mama er dan toch zijn, maken we naast de school en broer/zus foto’s voor slechts € 39,- een portret van het hele gezin. Tijdens het reserveren kan je aangeven of je dat wilt.

HET HELE JAAR DOOR

Reserveren kan het hele jaar door op dinsdag, woensdag, donderdag middagen.

Maak je boeking

Maak hieronder eenvoudig je boeking en zie direct wanneer er plaats in mijn agenda is. Wil je ook met het hele gezin op de foto? Klik hieronder dan op Gezinfoto

Laden...