Boek je schoolfoto shoot - Eric Konings Fotografie

Schoolfoto shoot

Veel scholen laten om bekende redenen al eenige tijd de schoolfotografie maar beperkt doorgaan. Erg jammer maar wel begrijpelijk. Het is namelijk onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om deze crisis te bestrijden.

BROER/ZUS FOTO

Als er bij jouw op school alleen of helemaal geen individuele portretten gemaakt worden van de kinderen die op school zitten, dan mag je die bij mij in de studio de schoolfoto’s laten maken. We maken dan ook een broer/zus foto. Het maken van de foto’s is gratis. Je betaald alleen de foto’s die je afneemt. En als je ze niet leuk vindt, dan koop je niets. En zijn er nog andere kinderen in het gezin die (nog) niet op school zitten? Dan zijn die uiteraard ook van harte welkom

WAS JE NIET OP SCHOOL?

Was je niet op school toen de schoolfoto’s gemaakt werden? Ook dan mag je volledig gratis een schoolfotoshoot in mijn studio boeken. Zo mis je niets en blijft de serie compleet.

GEZINS UPGRADE

En als papa en mama er dan toch zijn, maken we naast de school en broer/zus foto’s voor slechts € 19,- een familieportret van het complete gezin. Tijdens het reserveren kan je dit bijboeken.

HET HELE JAAR DOOR

Je hoeft niet op dagen dat ik op school ben te reserveren. Het kan het hele jaar door op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag en op zaterdag

Laden...