Cadeaubonnen

Leuk voor onder de kerstboom en als de Sint in het land is of voor een andere gelegenheid. Je kunt er je fotoshoot in mijn studio of op locatie (deels) mee af rekenen tijdens het boeken. Een cadeaubon (gift card) is perfect geschikt om cadeau te doen aan je vrienden, kennissen of familieleden. Maar ze zijn ook leuk om te krijgen natuurlijk.

Bestellen?

Vul hieronder je gegevens in en de waarde (minimaal € 20) van de bon(nen) die wilt ontvangen. Na ontvangst van je betaling sturen we ze binnen 2 werkdagen in een mooie verpakking aan je toe

Je gegevensVoorwaarden cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn in te wisselen op een particuliere fotoshoot in mijn studio of op locatie. Op dat moment vertegenwoordigen ze de een waarde in geld. Ze zijn niet zakelijk inwisselbaar of om te ruilen voor geld. Als je de waarde niet helemaal gebruikt wordt er geen geld teruggegeven. Ze zijn niet geldig op lopende (kortings) acties zoals Social Deal en andere aanbiedingen en (tijdelijk) uitgegeven kortingscodes.  Ook zijn ze niet in te wisselen bij de aanschaf producten uit de webwinkel van je persoonlijke presentatie album.