Fotowandelingen

creatief en inspirerend

Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om de Zeeuwse schoonheid vast te leggen? Dan zijn deze fotowandelingen perfect voor jou. Tijdens mijn fotowandelingen krijg je volop de gelegenheid om prachtige landschappen te fotograferen

Daarbij is het sociale karakter hoog. Je ontmoet andere gepassioneerde hobby fotografen en je leert over compositie, belichting en alles wat er verder nog komt kijken bij het maken van een mooie landschapsfoto.

Dus trek je winterkleding aan, laad je camera op (of stop een rolletje in je analoge camera) en sluit je bij mij aan voor een inspirerende fotowandeling. Het is de perfecte gelegenheid om op een actieve manier je portfolio uit te breiden en nieuwe fotografie vaardigheden te ontwikkelen.

Waar en waneer

De Manteling van WalcherenZaterdag 27 januari of zaterdag 3 februari 2024 vanaf 13.00 uur.

Aanmelden

Een fotowandeling kost € 39,- per persoon en is inclusief een kop koffie, thee of een glas fris en toegang tot de besloten Facebook groep. We gaan ongeveer 3 uur met elkaar op pad. Vul je gegevens in en betaal online. Je deelname is officieel na ontvangst van je betaling.Voorwaarden Workshops

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De reiskosten naar de locatie zijn voor rekening van de deelnemer. Bij mij aangeschafte cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor deelname aan een workshop. Annuleren kan, ongeacht de reden, kosteloos en schriftelijk (e-mail) tot maximaal 4 weken voorafgaand aan de workshop datum. Het deelname bedrag wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Annuleer je binnen 4 weken tot 1 week voorafgaand, dan wordt de helft van het bedrag gerestitueerd. Annuleer je binnen 1 week voorafgaand, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt er niets gerestitueerd. Bij te slecht weer worden de workshops in onderling overleg verzet.