Zakelijk portret

Een zakelijk portret kost € 59,- en voor een portret op locatie € 99,- Beide voor de eerste persoon. We fotograferen ongeveer 1 uur in de studio in verschillende samenstellingen en poses. Na de shoot selecteer je de foto’s vanuit je persoonlijke online foto album

Boek een fotoshoot bij Eric Konings Fotografie

Bijgeleverd wordt 1 HR (hoge resolutie) fotobestand zonder watermerk van 1 foto naar keuze. En fotobestanden om te delen op de sociale media (met watermerk)

Maak je boeking

Extra personen voeg je eenvoudig aan je reservering toe in de volgende stap van het boekingsproces of bestel je achteraf bij. Selecteer eerst het type shoot (studio of locatie) en klik op volgende

Laden...

Voorwaarden zakelijke portretfotografie

De genoemde prijzen zijn inclusief mijn geïnvesteerde tijd, mijn in ruim 35 jaar opgebouwde vakkennis en de zorgvuldige/smaakvolle nabewerking van iedere foto, vermeld in Euro’s, inclusief BTW, reiskosten binnen de provincie Zeeland. Bij zakelijke shoots zijn de prijzen altijd exclusief BTW vermeld. Voor shoots op Zeeuws Vlaanderen reken ik € 40,- extra i.v.m. de tunnelpassage retour en extra reistijd. Alle shoots zijn exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatiehuur (indien van toepassing) is niet inbegrepen. Op zondag geldt een toeslag van 50% (wordt bij boeken automatisch verwerkt in de totaalprijs) Alle eventuele acties/kortingen staan volledig op zichzelf en worden niet verrekend met de basistarieven in de prijslijst. Mijn prijzen worden indien noodzakelijk jaarlijks geïndexeerd. Op al mijn foto’s berust het auteursrecht. Publicatie onder naamsvermelding.