Zakelijk portret

Een zakelijk portret in de studio kost € 79,00 voor de eerste persoon. We fotograferen ongeveer 1 uur in verschillende samenstellingen en poses. Een shoot op locatie kost € 139,00. Ook op locatie fotograferen we 1 uur. De locatieshoot is exclusief reiskosten op basis van de voorwaarden zakelijke portretfotografie

Boek een fotoshoot bij Eric Konings Fotografie

Na de shoot

Het gaat uiteindelijk om die perfecte presentatie van jou of jouw team. De foto’s zoals je ze op mijn website ziet komen zo niet direct uit de camera. Daar steek ik achteraf veel tijd in om ze in de juiste kwaliteit en sfeer te krijgen. Nadat ik alle foto’s zorgvuldig heb uitgezocht, bewerk ik ze waar nodig en presenteer ik ze aan je in een persoonlijk online fotoalbum. Daaruit selecteer je zelf de foto’s die je het mooist vindt.

DIGITALE FOTO’S

De met zorg uitgezochte en bewerkte HR (hoge resolutie) fotobestanden (zonder watermerk) bestel je per stuk of als voordeel pakket van 2, 5, 9 of 12 bestanden (vanaf € 39). Je kunt natuurlijk ook de hele set HR fotobestanden uit je online album kopen

Maak je boeking

Hieronder maak je in eenvoudige stappen je boeking voor een familieportret in de studio. Je ziet dan ook wanneer er plaats is in mijn agenda. Je kunt tot 1 dag voorafgaand gratis verzetten.

Extra personen of een fotomontage voor grote groepen (informeer naar de mogelijkheden) voeg je eenvoudig aan je reservering toe tijdens het boekingsproces. Tot snel!

Laden...

Voorwaarden zakelijke portretfotografie

De genoemde prijzen zijn inclusief mijn geïnvesteerde tijd, mijn in ruim 35 jaar opgebouwde vakkennis en de zorgvuldige/smaakvolle nabewerking van iedere foto, vermeld in Euro’s, inclusief BTW, reiskosten binnen de provincie Zeeland. Bij zakelijke shoots zijn de prijzen altijd exclusief BTW vermeld. Voor shoots op Zeeuws Vlaanderen reken ik € 40,- extra i.v.m. de tunnelpassage retour en extra reistijd. Alle shoots zijn exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatiehuur (indien van toepassing) is niet inbegrepen. Op zondag geldt een toeslag van 25% (wordt bij boeken automatisch verwerkt in de totaalprijs) Alle eventuele acties/kortingen staan volledig op zichzelf en worden niet verrekend met de basistarieven in de prijslijst. Mijn prijzen worden indien noodzakelijk jaarlijks geïndexeerd. Op al mijn foto’s berust het auteursrecht. Publicatie onder naamsvermelding.