Familie fotoshoot in Zeeland - Grote groep - Eric Konings Fotografie

Familie fotoshoot in Zeeland

Boek EEN fotoshoot

Op het strand in de duinen het bos of de studio 

Familie fotoshoot in Zeeland

T/M 12 personen

De basis prijs voor een familie fotoshoot in Zeeland is € 99,- voor maximaal 3 personen. Wil je met meer personen op de foto dan betaal je van 4 t/m 12 personen € 11,00 per persoon bij. We fotograferen maximaal 90 minuten afhankelijk van de grootte van de groep.

VANAF 13 personen

De basis prijs voor een familie fotoshoot in Zeeland vanaf 13 personen is € 199,-. Wil je met meer personen op de foto dan betaal je € 6,00 per persoon bij. We fotograferen maximaal 180 minuten afhankelijk van de grootte van de groep.

AANTAL PERSONEN

Het totaal aantal personen  geef je aan in de volgende stap van het boekingsproces. En wil je vooraf alle digitale bewerkte foto’s aanschaffen, dan kan je dat daar ook aangeven. In de laatste stap heb je de keuze om vooraf (iDeal) of achteraf per factuur te betalen.

Maak je boeking

Maak hieronder je boeking voor een familie fotoshoot in Zeeland en zie direct wanneer er plaats in mijn agenda is. De foto locatie bepalen we in onderling overleg.

Laden...

Voorwaarden portretfotografie

De genoemde prijzen zijn inclusief mijn geïnvesteerde tijd, mijn in ruim 30 jaar opgebouwde vakkennis en de zorgvuldige/smaakvolle nabewerking van iedere foto, vermeld in Euro’s, inclusief BTW, reiskosten binnen de provincie Zeeland. Bij zakelijke shoots zijn de prijzen altijd exclusief BTW vermeld. Voor Westerscheldetunnel passages wordt € 20,- per tunnelpassage retour gerekend en altijd exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van wijzigingen

Locatiehuur (indien van toepassing) is niet inbegrepen. Op zondag geldt in de studio een toeslag van € 20,- en op locatie een toeslag van € 40,- . Alle eventuele acties/kortingen zoals Social Deal staan volledig op zichzelf en worden niet verrekend met de basistarieven in de prijslijst. Mijn prijzen worden indien noodzakelijk jaarlijks geïndexeerd. Op al mijn foto’s berust het auteursrecht.