Cadeaubonnen

Leuk voor onder de kerstboom en als de Sint in het land is of voor een andere gelegenheid. Je kunt er je fotoshoot in mijn studio of op locatie (deels) mee af rekenen tijdens het boeken. Een cadeaubon voor een fotoshoot (gift card) is perfect geschikt om cadeau te doen aan je vrienden, kennissen of familieleden. Maar ze zijn ook leuk om te krijgen natuurlijk.

Cadeaubon voor een fotoshoot bestellen?

Vul hieronder je gegevens in en kies de waarde van je cadeaubon. Kies je voor een variabele waarde dan kan je een afwijkende bonwaarde in eenheden van € 10 kiezen. Bijvoorbeeld: € 70. Na ontvangst van je betaling sturen we de bonnen binnen 2 werkdagen aan je toe (Verzendkosten: € 2,95)

Je gegevens
Voorwaarden cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn in te wisselen op een particuliere fotoshoot in mijn studio of op locatie en zijn tot 2 jaar na de uigiftedatum geldig. Ze zijn niet te gebruiken voor zakelijke shoots. Ze zijn niet inwisselbaar of om te ruilen voor geld. Als je de waarde niet helemaal gebruikt wordt er geen geld teruggegeven. Ze zijn nietnietnietniet geldig op lopende (kortings) acties zoals Social Deal en andere aanbiedingen en (tijdelijk) uitgegeven kortingscodes.  Ook zijn ze niet in te wisselen bij de aanschaf producten uit de webwinkel van je persoonlijke presentatie album waartoe je na een shoot toegang krijgt.