Cadeaubon voor een fotoshoot

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een speciaal iemand in je leven? Overweeg dan eens om een cadeaubon voor een fotoshoot cadeau te doen! Fotografie is een prachtige manier om herinneringen vast te leggen en momenten te vereeuwigen. Met een cadeaubon voor een fotoshoot geef je de ontvanger de mogelijkheid om bijzondere momenten op een unieke en professionele manier vast te laten leggen.

Super leuk cadeau

Leuk voor onder de kerstboom en als de Sint in het land is of voor een andere gelegenheid. Je kunt er je fotoshoot in mijn studio of op locatie mee af rekenen tijdens het boeken. Een cadeaubon voor een fotoshoot is perfect geschikt om cadeau te doen aan je vrienden, kennissen of familieleden. Maar ze zijn ook leuk om te krijgen natuurlijk.

Cadeaubon voor een fotoshoot bestellen?

Vul hieronder je gegevens in en kies de waarde van je cadeaubon voor een fotoshoot. Kies je voor een variabele waarde dan kan je een afwijkende bon waarde in eenheden van € 10 kiezen. Bijvoorbeeld: € 70. Na ontvangst van je betaling sturen we de bonnen binnen 2 werkdagen aan je toe (Verzendkosten: € 2,95)

Cadeaubon voor een fotoshoot

Je gegevens
Voorwaarden cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn in te wisselen op een particuliere fotoshoot in mijn studio of op locatie en zijn tot 2 jaar na de uigiftedatum geldig. Ze zijn niet te gebruiken voor zakelijke shoots of workshops. Ze zijn niet inwisselbaar of om te ruilen voor geld. Als je de waarde niet helemaal gebruikt wordt er geen geld teruggegeven. Ze zijn nietnietnietniet geldig op lopende (kortings) acties zoals Social Deal en andere aanbiedingen en (tijdelijk) uitgegeven kortingscodes.  Ook zijn ze niet in te wisselen bij de aanschaf producten uit de webwinkel van je persoonlijke presentatie album waartoe je na een shoot toegang krijgt.