Familie fotoshoot in de studio

De basis prijs voor een familie fotoshoot in de studio is € 69,- voor 3 personen. Wil je met meer dan 3 personen op de foto dan betaal je per persoon € 12,- extra. Ook kleine huisdieren mogen mee op de foto. Prijs per huisdier is € 12,- extra. We fotograferen ongeveer 1 uur in de studio in verschillende samenstellingen en poses.

Familie fotoshoot in de studio
FotoMONTAGE

In mijn studio kan je makkelijk met 6-8 volwassen personen gelijk op de foto. Wil je met grotere groepen op de foto dan kan ik een montage voor je maken. Heel handig ook als je niet allemaal tegelijk op dezelfde datum kan komen.

Maak je boeking

Hieronder maak je in eenvoudige stappen je boeking voor een familie fotoshoot in de studio. Je ziet dan ook wanneer er plaats is in mijn agenda. Je kunt tot 1 dag voorafgaand gratis verzetten.

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Extra personen, huisdieren, een fotomontage voor grote groepen (meer dan 8 volwassen personenof een generatie foto (foto’s worden apart gemaakt en later tot 1 foto’s gemonteerdvoeg je eenvoudig aan je reservering toe tijdens het boekingsproces.  Tot snel!

Laden...

Na de shoot

Het draait uiteindelijk om het creëren van blijvende herinneringen. De foto’s op mijn website zijn zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Ze zijn niet rechtstreeks uit de camera afkomstig. Uit de camera komen ruwe bestanden, waarin ik achteraf veel tijd investeer om de gewenste kwaliteit en sfeer te bereiken. Na de nabewerking presenteer ik de foto’s in een persoonlijk online fotoalbum. Hieruit kies je de foto’s die je het mooist vindt.

DIGITALE FOTO’s

Wil je liever digitale fotobestanden aanschaffen zodat je je foto’s kunt laten printen bij je favoriete leverancier of om ze in een fotoalbum te gebruiken? Dat is uiteraard mogelijk. De zorgvuldig geselecteerde en bewerkte hoge resolutie (HR) fotobestanden, zonder watermerk, kun je per stuk of als voordelig pakket van 5, 9 of 12 bestanden (vanaf € 79) uit je online album kopen. Je kunt daar ook de volledige set bewerkte HR fotobestanden kopen. Zo kun je helemaal zelf bepalen wat het beste binnen je budget past.

Je foto aan de muur

Wil je liever geen digitale bestanden kopen, maar wil je dat ik de prints of wanddecoraties voor je verzorg? In je online fotoalbum kun je naast gewone fotoprints ook allerlei moderne en klassieke typen wanddecoraties zoals forex, acryl en dibond kopen.

Voorwaarden portretfotografie

De genoemde prijzen zijn inclusief mijn geïnvesteerde tijd, mijn in ruim 35 jaar opgebouwde vakkennis en de zorgvuldige/smaakvolle nabewerking van iedere foto, vermeld in Euro’s, inclusief BTW, reiskosten binnen de provincie Zeeland. Bij zakelijke shoots zijn de prijzen altijd exclusief BTW vermeld. Voor shoots op Zeeuws Vlaanderen reken ik € 40,- extra i.v.m. de tunnelpassage retour en extra reistijd. Alle shoots zijn exclusief verzendkosten, digitale fotobestanden, fotoproducten en onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatiehuur (indien van toepassing) is niet inbegrepen. Op zondag geldt een toeslag van 25% (wordt bij boeken automatisch verwerkt in de totaalprijs) Alle eventuele acties/kortingen staan volledig op zichzelf en worden niet verrekend met de basistarieven in de prijslijst. Mijn prijzen worden indien noodzakelijk jaarlijks geïndexeerd. Op al mijn foto’s berust het auteursrecht.