Fotoshoot in Zeeland | Studio portretshoot - Eric Konings Fotografie

Familie fotoshoot in Zeeland

Boek EEN fotoshoot

Op het strand in de duinen het bos of de studio 

Familieportretten in de studio

De basis prijs voor een studio portret is € 49,- voor 3 personen. Wil je met meer dan 3 personen op de foto dan betaal je per persoon € 10,- extra. We fotograferen ongeveer 1 uur in de studio in verschillende samenstellingen en poses.

Digitale bestanden

Achteraf bekijk je de foto’s en bestel je top kwaliteit fotoproducten en Wallart items vanuit je persoonlijke online foto album. Wil je liever digitale bestanden? Bij de shoot krijg je gratis 1 HR (Hoge resolutie) fotobestand (zonder watermerk) van de mooiste foto en fotobestanden naar keuze om te delen op de sociale media (met watermerk)

Extra HR fotobestanden (zonder watermerk) kan je per stuk aanschaffen. Maar je kunt ook alle bewerkte digitale HR bestanden (zonder watermerk) kopen. Dat kan vooraf of achteraf. Je kunt dat tijdens het boeken aangeven. Zo bepaal je helemaal zelf wat er bij je budget past.

Groepsmontage

In mijn studio kan je makkelijk met 8 personen gelijk op de foto. Wil je met grotere groepen op de foto dan kan ik een montage voor je maken. Heel handig ook als je niet allemaal tegelijk op dezelfde datum kan komen. Het voorbeeld hieronder bestaat uit 3 losse groepjes die samengesteld zijn tot 1 groepsfoto. Bel of mail me voor de mogelijkheden.

Familieportret Zeeland

Maak je boeking

Hieronder maak je in eenvoudige stappen je boeking en zie je direct wanneer er plaats is in mijn agenda. Extra personen, een complete set HR fotobestanden en de kleur van je thema, voeg je eenvoudig aan je reservering toe tijdens het boekingsproces. Tot snel!

Laden...