Familieportret Ganuenta

Wat is er mooier, nu jullie toch met de hele familie bij elkaar zijn, om een familieportret Ganuenta van je gezin, de kinderen of de hele familie te laten maken? Gewoon omdat het traditie is. Of voor je ouders ter gelegenheid van hun zoveel jarig huwelijk of voor een andere speciale gelegenheid?

Familieportret op locatie
Familieportret ganuenta

We gaan maximaal 2 uur met elkaar op pad voor een familieportret Ganuenta, afhankelijk van de grootte van de groep. De samenstelling van de groepjes die op de foto gaan bepaal je zelf. Met de hele familie, alleen de (klein)kinderen of ieder gezin apart. Het kan allemaal. Als locaties kan je denken aan het strand, de duinen of het bos. We bepalen dat we vooraf in onderling overleg.

WAT KOST HET

De Ganuenta familieshoot kost voor groepen t/m 6 personen € 159,-  Is de groep groter, dan boek je extra personen voor € 8,50 bij. De grootte van de groep is onbeperkt.

Maak je boeking

Hieronder maak je in eenvoudige stappen je boeking en zie je direct wanneer er plaats is in mijn agenda.

HET BOEKEN WERKT ZO

Selecteer het aantal extra personen (bij meer dan 6 personen) en klik op volgende. Kies een vrije datum en tijdstip, vul je gegevens in en rond de boeking af.

Laden...

Na de shoot

Het gaat uiteindelijk natuurlijk om die blijvende herinnering. Zoals je de foto’s op mijn website ziet, komen ze niet uit de camera. Uit de camera komen ruwe bestanden, waar ik achteraf behoorlijk wat tijd in steek om ze in de juiste kwaliteit en sfeer te krijgen. Nadat ik alle foto’s zorgvuldig heb uitgezocht, bewerk ik ze waar nodig en presenteer ik ze aan je in een persoonlijk online fotoalbum. Daaruit selecteer je zelf de foto’s die je het mooist vindt.

DIGITALE FOTO’S

Wil je het liefst digitale fotobestanden aanschaffen, omdat je liever je foto’s laat printen bij je favoriete leverancier? Of omdat je de foto’s graag in een foto album gebruikt? Dat kan natuurlijk. De met zorg uitgezochte en bewerkte HR (hoge resolutie) fotobestanden (zonder watermerk) bestel je per stuk of als voordeel pakket van 3, 5, 9 of 12 bestanden (vanaf € 49). Je kunt natuurijk ook de hele set HR fotobestanden uit je online album kopen. Zo bepaal je helemaal zelf wat er bij je budget past

JE FOTO AAN DE MUUR

Wil je liever geen digitale bestanden, maar wil je dat ik de wanddecoratie voor je verzorg? In je online foto album kan je naast gewone fotoprints ook alle moderne en klassieke typen wanddecoraties bestellen. Je bekijkt en bestelt daar de gemaakte foto’s in een persoonlijk online foto galerie als top kwaliteit fotoproducten en Wallart items

Voorwaarden portretfotografie

De genoemde prijzen zijn inclusief mijn geïnvesteerde tijd, mijn in ruim 35 jaar opgebouwde vakkennis en de zorgvuldige/smaakvolle nabewerking van iedere foto, vermeld in Euro’s, inclusief BTW, reiskosten binnen de provincie Zeeland. Bij zakelijke shoots zijn de prijzen altijd exclusief BTW vermeld. Voor shoots op Zeeuws Vlaanderen reken ik € 40,- extra i.v.m. de tunnelpassage retour en extra reistijd. Alle shoots zijn exclusief verzendkosten, digitale fotobestanden, fotoproducten en onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatiehuur (indien van toepassing) is niet inbegrepen. Op zondag geldt een toeslag van 25% (wordt bij boeken automatisch verwerkt in de totaalprijs) Alle eventuele acties/kortingen staan volledig op zichzelf en worden niet verrekend met de basistarieven in de prijslijst. Mijn prijzen worden indien noodzakelijk jaarlijks geïndexeerd. Op al mijn foto’s berust het auteursrecht.